Annonce

Kaffen er klar

Når noget skal fejres, må det meget gerne være med kaffe og kage. Her får du opskriften på en skøn mazarinkage fra blogger og madskribent Anne au Chocolat, som rækker langt, og som får kaffen til at smage endnu bedre.

Mazarinkage med chokoladespåner

Tid: 15 minutter.

Bagetid: 35-40 minutter.

Antal personer: 8

Ingredienser:

150 g marcipan

150 g sukker

150 g blødt smør

3 æg

75 g hvedemel

1 pære

En lille springform (ca. 20 cm i diameter)

Pynt: 

Mørk chokolade

Sådan gør du: 

Pisk revet marcipan og sukker godt sammen med en elpisker. Tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æg i, et ad gangen. Vend mel i med en ske. Skær pæren i små tern, og vend dem i dejen. Hæld dejen i en smurt springform med bagepapir i bunden. Bag kagen i ovnen ved 180° varmluft i 35-40 minutter. Tjek med en tandstikker, om den er færdigbagt. Afkøl, og pynt med chokolade høvlet i spåner.

Design og kvalitet

Den stilfulde og tidløse Moccamaster-filterkaffemaskine brygger 10 kopper skøn kaffe (1,25 l) til dig på seks minutter. Maskinen har automatisk drypstop, så du nemt kan skænke en kop kaffe i en fart. Blanderør sørger for at blande og sikre perfekt ensartet kaffe i hele kanden, så du får den bedste smagsoplevelse. To separate varmeelementer sikrer, at bryggetemperaturen holdes korrekt mellem 92°-96°, og kaffen i kanden kan holdes varm ved den optimale serveringstemperatur.