Hjemmelavet is: Lav is med youghurt og peach melba

hjemmelavet is med yoghurt peach melba

Selv om du lever sundt og gerne vil holde den slanke linje, kan du sagtens spise is. Her er et sundt bud, du selv kan lave

Opskrift på hjemmelavet is: Is med youghurt med peach melba

Det tager cirka 10 minutt at laver hjemmelavet is med youghurt og peach melba + 2 timers indfrysning

Ingredienser til hjemmelavet is med youghurt og peach melba

150 g moden fersken
150 g frosne hindbær
200 g græsk yoghurt 10%
¾ dl sukker
2 tsk vaniljesukker med ægte vanilje

Vil du have flere opskrifter på hjemmelavet is, så klik her

Sådan laver du hjemmelavet is med youghurt og peach melba

1. Skær ferskenen i terninger.

2. Gem lidt af frugten til pynt.

3. Blend hurtigt resten af frugten med yoghurt, sukker og vaniljesukker - med stavblender eller i en foodprocessor.

4. Sæt isen i fryseren i 1-2 timer, til den er fast og kan kugles op.

5. Hvis isen efter indfrysning er blevet meget hård, kan du inden servering stille den 1 time i køleskabet. Kugl isen op og pynt med resten af frugten.

Energi pr. person: 183 kcal.

Fordelt på: protein 9%,
kulhydrat 63%, fedt 28%