Myslibarer

Bjørn Jakobsen

Et sundt og smagfuldt mellemmåltid

Opskriften giver 12 STK.

TID: 10 MIN. + AFKØLING: MINDST 3 TIMER 

Ingredienser:

250 g saftige dadler uden sten

2½ dl havregryn

140 g honning

30 g kokosolie

25 g soltørrede tranebær

75 g grofthakkede mandler

Fremgangsmåde:

1. Findel dadlerne i en foodprocessor og bland dem med havregryn.

2. Smelt honning og kokosolie i en gryde og rør det sammen med dadelblandingen, tranebær og mandler. 

3. Bland det hele godt sammen og kom det i en lille bageform a ca. 15 x 25 cm, beklædt med plastfilm. Pres det godt sammen og sæt det i køleskabet i mindst 3 timer. 

4. Skær den i 12 lige store stykker og opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet. 

 

Energi pr. myslibar: 215 kcal. 

Fordelt på: protein 6%, 

kulhydrat 68%, fedt 26%