Havregrynskager med ingefær

Havregrynskager med ingefær

Hold et lille teselskab for venner og veninder med lækkert hjemmebag. F.eks. disse havregrynskager med ingefær, der giver et ekstra pift til havregryns-kagerne og er et godt krydderi til te.

Disse havregrynskager tager ca. 20 min. + 10 min. bagetid, og der bliver ca. 14 stk.

Det skal du bruge til havregrynskager med ingefær

75 g havregryn
50 g mel
50 g sukker
1 tsk stødt ingefær
1 tsk kanel
½ tsk hjortetaksalt
2 spsk sirup
60 g blødt smør

Prøv også: Krydret kage med ingefær

Sådan laver du havregrynskager med ingefær

Tænd ovnen på 200 grader.

Hæld de tørre ingredienser sammen med krydderier og sirup i en skål. Saml dejen med smørret.

Form små kugler af dejen og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Pres dem lidt flade og bag dem i ca. 10 min., til de er gyldne.