Blåbærmuffins med blåbærmos

Opskrift: Den skønne mos giver muffinen nyt liv, og gør den til en dejlig dessert

Blåbærmuffins med blåbærmos

Ingredienser
(Til ca. 12 store muffins)
3 æg
1¼ æggehvide (1 bøtte past.)
225 g sukker
30 g smør
250 g mel
2 tsk bagepulver
100 g kokosmel
2 bakker blåbær a ca. 170 g (mere hvis alle muffins skal serveres med blåbærmos)
Flødeskum

LÆS MERE: Kager kan bruges til både kaffen, og desserten efter en skøn middag - få inspiration og se opskriften på 6 fine og himmelske kager, her

Fremgangsmåde
Pisk æg og æggehvide sammen og pisk sukkeret i, lidt efter lidt, til massen er tyk og lys.

Smelt smørret.

Sigt mel og bagepulver sammen og vend i æggemassen sammen med smør, kokosmel og 225 g blåbær.

Hæld dejen op i muffinforme og bag ved 225 grader i ca. 15 min.

Blend blåbærrene (gem lidt til pynt), læg lidt på hver tallerken og læg en muffin oven på. Pynt med flødeskum og bær.

LÆS MERE: Blåbær smager himmelsk, og er virkelig gode i kager, men vidste du at ved at spise blåbær, så kommer du samtidig mavedellen til livs? Læs her hvorfor

Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.