Baguette med ost og persille

Baguette med ost og persille

Et sprødt baguette med ost og persille får hurtigt ben at gå på. Servér det f.eks. som en del af en lækker brunch.

2 baguetter
2 x 15 min. + hæve- og bagetid

25 g gær
2½ dl vand
1 spsk. honning
1 spsk. salt
1 dl hørfrø
Ca. 6 dl god hvedemel
Fyld:
100 g lagret ost
1 bdt. persille

Prøv også:

Sådan bager du baguette med ost og persille:

Smuldr gæren i en skål. Tilsæt vand og rør gæren ud heri. Tilsæt resten af ingredienserne og rør det hele sammen til en dej. Lad dejen hæve overdækket og på køl i 11-12 timer.
Del dejen i to og rul forsigtigt hver del ud i et rektangel.
Skær osten i skiver og læg den i en stribe midt på dejen på den lange led. Klip persille over og fold derefter siderne ind over osten og form til baguetter.
Læg baguetterne med sammenføjningen opad på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys lidt mel over og lad brødene efterhæve i cirka 30 min.
Sæt imens ovnen på 250°.
Bag baguetterne midt i ovnen i 15-20 min., til de er gyldne og gennembagte. Tag ud af ovnen, læg et viskestykke over og lad dem afkøle på en rist.

Chia-tranebær-baguette