Kvinder med kurver

julie hastrup

Har du også læst ...

påskepynt

Gallerier

Grib forårstendenserne i plus-size
Let og enkel hverdagsmakeup
Mit bedste tøj

Kvinder med kurver

Hvad dækker dette udtryk ”Kvinder med kurver” egentlig over? Det er SØNDAGs betegnelse for kvinder med former. Altså kvinder som passer tøj efter ”plus-size”-princippet. Det vil sige tøjstørrelser som starter fra størrelse 44 og opefter. I USA hedder tøjstørrelsen 16 til 24. Det var det amerikanske tøjfirma Lane Bryant, som startede trenden med en decideret plus-size-kollektion som udsprang af design til vordende mødre tilbage i 1920’erne. Men det var først i 1977 til 199, at gennembruddet kom med modelbureauet ”Big Beauties”, som rekrutterede plus-size-modeller og arbejdede med plus-size-brands og annoncører. I Danmark har vi i dag flere mærker som laver tøj til kvinder med kurver. Det gør blandt andet H&M, Zizzi, Carmakoma samt Bestseller med tøjmærket Junarose. Det er blevet langt lettere for kvinder med kurver at finde feminint og trendy tøj, og emnet er gudskelov ikke længere så tabubelagt som det har været førhen. Både designere og os kvinder selv har fået øjnene op for det kæmpe potentiale der er i kurverne, hvilket også kan ses ved at flere kendte kvinder med kurver er begyndt stå frem og vise deres former med stolthed. Se SØNDAGs artikel, hvor vi har fremhævet 9 kendte kvinder med kurver og lækker stil.

Se 9 kendte kvinder med kurver og lækker stil

SØNDAG om Kvinder med kurver

SØNDAG er Danmarks største kvindeblad og vi gør altid en stor indsats for at hylde kvinden og kvindekroppen. Og vi hylder alle former for kvinder og kvindekroppe. For i bund og grund er det jo fuldstændig ligegyldigt, hvordan man ser ud. Det hele handler om, at have det godt med, hvem man er og ikke mindst, hvordan man ser ud. I mange år har der været fokus på den meget slanke kvindekrop og det synes vi er ærgerligt, da der er så mange kvinder med kurver derude, som er mindst ligeså smukke og attraktive. SØNDAG har i mange år brugt alle typer af modeller til bladets modesider og det har vi tænkt os at blive ved med. Faktisk har vi nu skabt vores eget univers, som vi kalder ”Kvinder med kurver”, hvor vi sætter fokus på kurverne og på de dejlige kvinder som ejer dem. ”Kvinder med kurver” er et plus-size-magasin som giver gode råd inden for mode, makeup og stil til kurvede kvinder og så indeholder magasinet også artikler om emnet og ikke mindst interviews med kurvede kvinder som kan inspirere og skabe glæde.

Kvinder med kurver på søndag.dk

Her på søndag.dk har vi ligeledes skabt universet ”Kvinder med kurver”, hvor du finder alle de spændende og lærerige artikler, en masse brugbar vejledning, guides, interviews samt en masse levende billeder fra Kvinder med kurver-universet. Her tager vi alt det gode fra magasinet og tilføjer videoer og billeder som gør hele universet endnu mere levende. På søndag.dk tager vi dig med ”behind the scenes”, hvor du kommer med på modeoptagelser og får et indblik i redaktionens arbejde med hele det her fantastiske univers der hedder Kvinder med kurver.

Tøj til kvinder med kurver

Man skal være stolt af sine kurver og de skal vises frem. Lige her har tøjet en meget vigtig rolle, for er man iført noget man synes er behageligt og flot, og føler man sig godt tilpas og lækker, så bliver man bare gladere indeni og for sin krop. SØNDAG giver dig i Kvinder med kurver-universet guides til mode, stiltyper og trends. Vi ser nærmere på kjoler til kvinder med kurver, vi ser på jeans til kvinder med kurver og ser på de helt konkrete tendenser inden for moden som passer netop til din størrelse. Så lad dig blot fordybe, inspirere og blive klogere i SØNDAGs univers, der hylder og beundrer Kvinder med kurver.