Forkæl dig selv: Du kan nå det endnu

Forkæl dig selv 2017 - galleri

Der var likør, latter og love in the air, da 300 kvinder var samlet til SØNDAGs Forkæl dig selv dag i Glostrup forleden. Lige om lidt gør vi det igen. 19. november rykker vi til Kolding og byder på endnu en hel dag med inspirerende workshops, masser af shopping, lækker mad, god underholdning, konkurrencer - plus fine goodiebags. Og du kan stadig nå at være med.

Når SØNDAG folder endnu en Forkæl dig selv dag ud - 19. november i Kolding - er der lagt op til en dag, hvor likør, latter og love in the air med stor sandsynlighed kommer til at præge stemningen.

Det var i hvert fald sådan, det gik forleden, da 300 kvinder mødtes til Forkæl dig selv dag i Glostrup:
300 kvinder, der ler. Og mikser cocktails med likør. Kigger på tøj, på tasker, på smykker. Får kompetente råd om skønhedspleje og velvære. Hygger med god mad. Shopper og snakker. Måske triller de en lille prøvetur i en splinterny model af den ikoniske Fiat 500, der har 60 års jubilæum i år. Måske får de købt et par bøger, der kan gives væk til jul eller simpelthen er gaver til dem selv
Alt dét er ingredienser, der i Glostrup fik en mor og en datter, der var sammen af sted på Forkæl dig selv dag, til glade at komme hen og sige:
 - Sådan en Forkæl dig selv dag er fuld af kærlighed. Næstekærlighed. Det er som om, vi bare vil hinanden det godt. Vi smiler til hinanden, måske falder vi i snak, og vi er ikke bange for at rose hinanden og sige: ”Hvor ser du pæn ud i det tøj”, selv om vi ikke kender hinanden. Sådan en dag får det dumme udtryk ”Kvinde er kvinde værst” ikke et ben til jorden!
 
(Vi synes lige, at I skulle have de ord med på vejen. Og her på SØNDAG siger vi ”Tak”. Det var dejlige ord at bringe videre) 
 

7. år i træk

Det er syvende år i træk, at SØNDAG inviterer til Forkæl dig selv dag. Blandt gæsterne på Glostrup Park Hotel var der mange gengangere, der havde været med adskillige gange før. De kunne tydeligvis lide det kendte Forkæl dig selv-koncept med skiftende workshops. Med pauser, hvor der er tid til at shoppe og få snakket med dem, man følges med, eller dem, man måske lige har lært at kende. Og hvor der diskes op med frokost og middag, som er krydret med en eller anden form for interessant  underholdning.

Og ikke at forglemme, som flere sagde: - Det et must hvert år at nå hen og blive fotograferet og ”komme på forsiden” af SØNDAG, så vi har et minde om de gange, vi har været med.

Mød forfatter med fortid på SØNDAG 

I Kolding kan du møde den spændende forfatter Anna Grue, der faktisk har været ansat på SØNDAG engang - da var hun redaktionschef.

Anna er selv den gode historie om at begynde en ny karriere, altså den som forfatter, relativt sent, og hurtigt få stor succes. Det fik hun med sin krimiserie, der har amatørdetektiven og kvindebedåreren Dan Sommerdahl som hovedperson. 

Men Anna kan ikke lide at blive sat i bås. Så selvfølgelig har hun kastet sig over en ny genre undervejs og har formået at gå fra krimien til kærlighedsromanen og stadig have succes. Først udkom hun med romanen ”Italiensvej”, og fornylig kom efterfølgeren ”De voksnes rækker”. Alt det kan Anna fortælle meget mere om. Skynd dig at købe billet og mød op.

De er der også

Ellers byder Kolding på workshops og stande, hvor du bliver præsenteret for det sidste nye modetøj fra Masai, smykker fra Jewels CPH, produkter til skønhed og hudpleje fra Glo Minerals og Beauté Pacifique, likørprodukter fra firmaet Hans Just, naturlige sundhedsprodukter fra A. Vogel, tasker fra Octopus og et udvalg af bøger fra Politikens Forlag.

Og en lille overraskelse

Kom og kig med på Hotel Comwell i Kolding søndag den 19 november. Der skal nok blive noget at grine af, tør vi godt love.  

En lille overraskelse fik i hvert fald latteren til at rulle lystigt fra bord til bord i Glostrup. Og da 300 kvinder efter en hel dag med selvforkælelse tog afsked med hver sin flotte goodiebag i hånden, lød det flere steder fra, fra kvinde til kvinde: ”Vi ses da næste år igen, ikke?!”

 
 
  

[node:cta:6011]

 

 

 

 

Køb din billet til Kolding her