Afstemning: Hvem skal være årets SØNDAGs-kvinden 2015?

Vær med til at kåre årets SØNDAGs-kvinde 2015

I løbet af 2015 har SØNDAG bragt 53 store interviews med kendte kvinder. Vi vil gerne hylde disse skønne kvinder, og derfor har vi brug for din hjælp. Du kan være med til at kåre Årets SØNDAGs-kvinde 2015. Se alle kvinderne i galleriet og deltag i afstemningen her!

Når rådhusklokkerne slår, farverig fyrværkeri suser mod himlen og champagnepropperne springer, er det tradition at se tilbage på året, der er gået.

Deltag i afstemningen ...

Vi har vi i løbet af året sendt 53 numre af SØNDAG på gaden - hver uge med et portræt af en kendte kvinder. Disse 53 skønne kvinder har alle inviteret os indenfor, og de har delt deres personlige historier med os. På hver deres måde har de inspireret os, rørt os, fascineret os og gjort os klogere. Disse skønne kvinder vil vi gerne hylde. Derfor kårer vi sammen med jer læsere Årets SØNDAGs-kvinde 2015.

Sådan gør du

Øverst her på siden har vi samlet alle de 53 skønne kvinder i et billedegalleri. I billedegalleriet kan du læse et kort uddrag fra interviewet. Når du har besluttet, hvem du synes skal være Årets SØNDAGs-kvinde 2015, kan du afgive din stemme HER!

... OG KOM DIREKTE VIDERE TIL AFSTEMNINGEN

Blandt alle, der deltager i afstemningen, trækker vi lod om 10 kvartalsabonnementer på SØNDAG.