Mit SØNDAGs konkurrencer og fordele i september

Som medlem af 'Mit SØNDAG' kan du i denne måned vinde hotelophold og kosmetik samt hente en gratis madplan.

Benniksgaard Hotelophold

Vind en overnatning i luksussuite med udsigt over Flensborg Fjord for to personer inkl. 3 retters middag efter kokkens valg (ekskl. vin), champagne, frugtkurv og chokolade på værelset ved ankomst, fri afbenyttelse af minibar samt egen udendørs sauna og vildmarksbad, Dreamwater Lounge massage og voucher til Benniksgaards butik på 100 kr.
Se mere om Benniksgaard Hotel på www.benniksgaardhotel.dk
 
Vi bortlodder et ophold til en samlet værdi af 5.020 kr.
Gavekortet kan benyttes hele 2017.
Der tages højde for udsolgte dage.
 
Med udsigt over den naturskønne Flensborg Fjord og med vidtstrakte marker som nærmeste nabo, kan du for alvor skrue op for forkælelsen med et værelse på Benniksgaard Hotel. I bor i luksussuiten med udsigt, her får I nemlig ikke bare en stor suite med en fantastisk udsigt over golfbaner og Flensborg Fjord, I får også et stort badeværelse med både brus og stort karbad. Desuden får du adgang til din egen hyggelige og private terrasse, med vildmarksbadet samt den udendørs sauna.
 
 

Vind kosmetikpung med indhold

Vind kosmetikpung fra Tim & Simonsen, make-up fra det økologiske makeup brand NVEY ECO og to neglelakker fra MICROCELL.
Vi bortlodder 3 sæt, hver til en værdi af 1.163 kr. samlet værdi 3.489 kr.
 
NVEY ECO’s fantastiske, økologiske kvalitetsprodukter der har en høj farvepigmentering, høj ydeevne og er holdbar. Ingen tilsætningsstoffer. Alle kan tåle og faktisk ”spise dem”. 
Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 4058 0102 eller læs mere på www.nveyeco.dk  
MOCROCELLl neglelak giver både en smuk farve, er holdbar og samtidig reparerer den. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 23305941 eller læs mere på: www.cirebo.dk 
Tim & Simonsen er dansk design i høj kvalitet. Genial både som kosmetik pung, men også som ”cross over bag”, da der medfølger en lang rem.
Pungen er lavet i kalveskind med alligatorprægning. Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 30 30 84 50 eller læs mere på www.timogsimonsen.dk 
 

20 madopskrifter

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig efterårsmad.
Hent opskrifterne gratis hér.
Se også de over 3.000 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk