Mit SØNDAGs konkurrence og fordele i maj

Som medlem af 'Mit SØNDAG' kan du i denne måned vinde Phyris produkter og SodaStream maskine samt hente en gratis madplan.

Vind hudpleje til sensitiv hud

30 til 50 procent af alle kvinder lider af sensitiv hud. Sensitiv hud reagerer hurtigt med irritationer, rødme, stramhed og kløe.  Sol, kulde og den forkerte pleje er ofte årsag til problemer i huden, men stress kan også påvirke den sensitive hud i negativ retning. Den nye linje, SENSITIVE, fra PHYRIS hjælper netop den sensitive hud uden at gå på kompromis med kvaliteten.  
Vind et sæt bestående af Sensitive Nutri Revitalising og Sensitive Calming. 
Vi bortlodder 3 sæt i alt, hver til en værdi af 810 kr.
Læs mere på www.phyris.dk  Forhandler oplyses på 22 15 22 29.
 

Vind den prisvindende SodaStream Spirit

Drømmer du også om at forvandle dit postevand til boblende danskvand på få sekunder? Med en danskvandmaskine i hjemmet bliver det lidt sjovere at få drukket nok vand, hvilket ofte kan være svært at huske i en travl hverdag. En undersøgelse viser, at man drikker 25 % mere vand med en SodaStream i køkkenet – så det er bare med at komme i gang. SodaStream Spirit har netop vundet den eftertragtede Red Dot Design Award for sit lækre design, og den passer ind i ethvert køkken. 
Vi udlodder 2 stk. SodaStream Spirit inkl. 4 Watermix smagsvarianter til hver maskine. Samlet værdi 995 kr. per gevinst.
Følg med på SodaStreams Facebook-side www.facebook.com/sodadk for masser af gode tips til spændende postevand.
 

25 madopskrifter

Meld dig ind i Mit SØNDAG og få en gratis madplan med masser af inspiration til dejlig forårsmad.
Hent opskrifterne hér.
Se også de over 2.000 andre opskrifter, der ligger på www.søndag.dk