Konkurrencer

Har du også læst ...

påskepynt
Krydsord
Krydsord og rød kuglepen

VIND konkurrencer med Ugebladet SØNDAG

SØNDAG.dk har hver uge et stort udvalg af konkurrencer - både i det trykte magasin og SØNDAG.dk. Du kan hver uge deltage i konkurrencer om spændende præmier, hvor du kan vinde alt fra gavekort, sengetøj og møbler til rejser og køkkenudstyr. Vi samler SØNDAGs bedste konkurrencer på SØNDAG.dk, så du kan deltage selvom du ikke har købt ugens blad.

Vores konkurrencer er sponseret af mange forskellige virksomheder, og vi har næsten altid flere vindere per præmie, så der er gode chancer for at vinde.

Vi har konkurrencer i alle slags kategorier såsom bolig, fritid, tøj, kosmetik, køkken, elektronik, gavekort, spaophold og antikviteter. Vi tør godt love dig, du vil hver uge finde noget, der falder i din smag.

Når du deltager, forpligter du dig hverken til medlemskab eller nyhedsbrev. For at deltage på SØNDAG.dk sender du en sms, og dit navn bliver trukket via dit telefonnummer. Deltager du via det trykte ugeblad, har du også mulighed for at deltage per brev.

At deltage på SØNDAG.dk koster 10 kr. + almindelig sms-takst. Det er en del af konkurrencen, at du svarer på et spørgsmål angående gevinsten. Svarer du rigtigt, er du med i lodtrækningen om at vinde præmien.

Vejledning til at deltage finder du beskrevet ved hver enkelt konkurrence. Vælger du kategorien ’Konkurrencer’ på SØNDAG.dk, vil du altid finde de aktuelle for ugen. På SØNDAG.dk finder du omkring 3 af ugens mest spændende konkurrencer. Køber du vores trykte ugeblad SØNDAG, vil du få adgang til alle ugens konkurrencer, som oftest indeholder omkring 6 forskellige.

Tjek SØNDAGs spændende konkurrencer og deltag i lodtrækninger om alle vores gevinster og præmier.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på vores e-mail [email protected] – skriv blot ’konkurrencer’ i emnefeltet.