Ditte hansen

Er Ditte Hansen mon bare en lille bitte smule forfængelig? Eller overhovedet ikke?

Hvem tænker ikke det, når man har set den travle, flittige og sjove skuespiller i aktion som mere eller mere kiksede typer for så pludselig at træde frem som en dårende dejlig diva?
 
Her kommer i hvert fald svaret: Ja, den 41-årige skuespiller ER forfængelig, siger Ditte Hansen i hvert fald selv.

– Bare ikke på scenen, og heldigvis for det. For det ville begrænse mig vildt meget, hvis jeg var forfængelig i mit arbejde. Det er netop en stor befrielse fra min egen forfængelighed at kunne gå på scenen uden overhovedet at være det dér, siger Ditte Hansen til SØNDAG.

Ditte Hansen: Grim eller ok?
 
- I mit eget liv er jeg ret forfængelig. Er jeg smaddergrim eller egentlig okay? Det er en grundlæggende tvivl, jeg altid har. Men på scenen er det fuldstændigt ligegyldigt, siger Ditte Hansen og uddyber.

- Jeg synes netop, at det er sjovest at se åndssvag ud. Det sjove ligger ikke i at spille lækker-lækker hele tiden. Som skuespiller skal jeg også helst kunne se dejlig ud, men det sjove ligger i sprækkerne og i at skvatte i en bananskræl, siger Ditte Hansen og fortsætter: Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes, det er sværere at komme til at se dejlig ud end åndssvag, siger Ditte Hansen.

Se her, HVOR tumbet og HVOR dejlig, skuespilleren Ditte Hansen kan se ud, når man kigger efter i fotoarkiverne.

Kommentar

Gem
  • 23. november 2012 - kl. 16:28
    Hun er lækker, og så er der bare noget ved hende, der er ufatteligt sexy. Både udsende, og måden hun fremtræder på.
  • 12. juni 2012 - kl. 10:24
    Jeg synes hun ser godt ud! Sikke en krop, den er beundringsværdig. Og så tæller det med at hun er suveræn god i revyen. Har sparret sammen så min mand og jeg kan se den igen i år <3
~Aller Media A/S © 2012 - www.aller.dk