Gari (syltet ingefær)

Ingredienser Fremgangsmåde
250 g frisk ingefær
¼ tsk salt
1 dl risvineddike
½ dl vand
50 g sukker












Du kan nemt lave din egen syltede ingefær,
som kan holde sig flere uger i køleskabet.

Skæl ingefæren og skær den i papirtynde
skiver på et mandolinjern eller en skæreplade.

Drys ingefæren med salt.

Kog risvineddiken op med vand og sukker, til
sukkeret er opløst.

Afkøl, hæld den lune lage over ingefæren og
lad den trække i køleskabet i et par dage inden
servering.

Den bliver kun bedre og blødere. 

 



Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.

Sushiris Temaki med fangst Nigiri og Sashimi Tempurarejer
Inside-out tunrulle California
deluxe rulle
Røget lakserulle Rap and i rispapir
Edamame-
bønner
Gari - syltet ingefær Sushi-kit

Kommentar

Gem
~Aller Media A/S © 2012 - www.aller.dk