Ingredienser Fremgangsmåde
2 grønne asparges
2 forårsløg
½ håndfuld kogte sushiris
25 g rå laks
½ tangplade




Hæld kogende vand over de rensede asparges og forårsløg.

Skyl dem under koldt vand og halvér forårsløgene på langs.
 
Læg ris, asparges, forårsløg og rå laks på den ene halvdel
af tangpladen og rul den sammen som et kræmmerhus.

Du kan variere fyldet og toppe evt. med lakserogn, dressing
og friske krydderurter – alt det, du kan lide og som appellerer
til dine sanser.


Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.

Sushiris Temaki med fangst Nigiri og Sashimi Tempurarejer
Inside-out tunrulle California
deluxe rulle
Røget lakserulle Rap and i rispapir
Edamame-
bønner
Gari - syltet ingefær Sushi-kit

Kommentar

Gem
~Aller Media A/S © 2012 - www.aller.dk