Tempurarejer

Ingredienser Fremgangsmåde
12 stk. 
12 store rejer med skal
1 l solsikke- el. fritureolie
Sød chilisauce
½ kinaradise

Tempuradej:
1 æggeblomme
1 dl iskoldt vand
100 g mel
½ tsk bagepulver

















Lav tempuradejen lige inden stegning:

Pisk æggeblommen med iskoldt vand,
til det skummer. Vend mel med bagepulver
og sigt det i æggeblandingen under omrøring.

Det gør ikke noget, at det klumper lidt.

Det er vigtigt, at tempura-dejen holdes iskold
evt. over et vandbad med isterninger.
 
Varm olien op.

Pil rejerne, og lad halen sidde på.

Skær et lille snit i rejens ryg og fjern tarmen.

Vend rejerne i tempuradejen og steg dem
gyldne og sprøde i den hede olie i et par min.

Steg kun et par stk. af gangen, så olien ikke
køles ned.

Lad dem afdryppe på et stykke køkkenrulle og
server lune med sød chilisauce og groftrevet
kinaradise. 

Du kan også tempurastege groftskårne grøntsager,
f.eks. asparges, svampe, forårsløg eller aubergine.

Tip: Du kan også tempurastege groftskårne grøntsager, f.eks. asparges, svampe, forårsløg eller aubergine.

Her får du en komplet guide til, hvordan du derhjemme kan lave frisk og lækker sushi.

Sushiris Temaki med fangst Nigiri og Sashimi Tempurarejer
Inside-out tunrulle California
deluxe rulle
Røget lakserulle Rap and i rispapir
Edamame-
bønner
Gari - syltet ingefær Sushi-kit

Kommentar

Gem
~Aller Media A/S © 2012 - www.aller.dk