Grove chokoladeboller
Chokoladeboller bagt med durum- og fuldkornshvedemel

Ca. 24 stk.

1 l koldt vand
25 g gær
3 små tsk salt
300-400 g mørk chokolade
100 g fuldkornshvedemel
600 g fint durummel
Ca. 600 g hvedemel

Hæld vand og gær i røremaskinens skål og rør det sammen.

Tilsæt salt, grofthakket chokolade, groft mel, durummel og det meste af hvedemelet.

Rør til dejen er som meget tyk ­havregrød.

Dæk dejen med film og stil den i køleskabet natten over.

Læg dejen på en bageplade med bagepapir med to skeer, og lad bollerne hæve i 30 min.

Sæt pladen i en 225 grader varm ovn og bag bollerne i 20-25 min.

Server med eller uden smør.

Kommentar

Gem
~Aller Media A/S © 2012 - www.aller.dk